HOME DESPRE NOI LUCRARI CONTACT
 

 
Finisaje pardoseli PVC
 
Acoperiri vinilice termosudabile pentru pardoseli si pereti
 
Acoperiri sintetice pentru pardoseli si pereti in sectorul sanitar
 
Finisaje acoperiri vinilice termosudabile PVC
SC SARCO EXIM SRL Cluj-Napoca, ROMANIA, societate comerciala cu capital privat romanesc, a fost infiintata in anul 1993.
Din anul 1996, domeniul principal de activitate il reprezinta montajul de acoperiri sintetice pentru pardoseli si pereti.

Sectoarele in care societatea noastra si-a demonstrat calitatile de montator profesionist pentru acoperiri sintetice pentru pardoseli si pereti sunt:
  • sectorul invatamint (prescolar, scolar, universitar): coridoare, sali de mese, sali de curs, laboratoare, amfiteatre, sali de conferinte

  • sectorul sanitar: coridoare, saloane, laboratoare, cabinete de consultatie si cabinete stomatologice, Sali ATI si Sali de operatie, centre de asistenta si ingrijire pentru copii si batrini

  • cladiri de birouri: coridoare, scari,oficii, birouri

  • magazine si showroom-uri

  • spatii industriale: hale de confectii si tricotaje, hale de productie si servicii in domeniul electric si electronic etc.

  • sectorul sport: pardoseli PVC pentru sali de sport si gazon sintetic pentru terenuri sport exterioare

  • casnic si rezidential

 
   
Dintre produsele utilizate in lucrarile de acoperire a pardoselilor si peretilor realizate de catre societatea noastra amintim: GERFLOR, TARKETT, FORBO, DLW, GRABO, DOMO.  
In 24 ore de la solicitarea beneficiarilor, putem incepe montajul acoperirilor sintetice de pardoseli si pereti, in culorile existente in stoc, la momentul respectiv, din gama produselor sus amintite!

Specialistii societatii noastre va stau la dispozitie cu sfaturi profesionale in ceea ce priveste alegerea tipului si culorilor materialelor ce se potrivesc scopului si intereselor dvs.
 
  HOME DESPRE NOI LUCRARI CONTACT Powered by BetterSoft